4gamers.be

Sakurai begint aan nieuwe Smash Bros

Door SpaGheTTi, 21-02-2012 11:49, bron: officialnintendomagazine

Masahiro Sakurai is de uitvinder van Super Smash Bros. Tevens zijn hij en zijn team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Kid Icarus: Uprising en vooraleer deze klaar was, zou Sakurai nog niet beginnen aan de volgende Smash Bros. Nu ligt Kid Icarus: Uprising over een maand in de winkels en het lijkt alsof Sakurai en zijn team vertrokken zijn met de nieuwe Super Smash Bros-titel, die voor zowel Wii U als 3DS zal verschijnen. Volgens CEO Satoru Iwata (op de E3-beurs) zullen beide games op de één of andere manier samenwerken.

Volgens een bericht van Sakurai via Twitter is hij begonnen door naar de Smash Bros Dojo te gaan kijken, de officiële website van Super Smash Bros Brawl. Daar werden meer dan een jaar voor de release van Brawl dagelijks updates over de game geplaatst en zowel over dit systeem als over de game zelf lijkt Sakurai heel tevreden. Verder is er geen informatie omtrent de komende Smash Bros-titels bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.