4gamers.be

Nintendo + Namco Bandai = Super Smash Bros.

Door SpaGheTTi, 22-06-2012 06:50

In Nintendo Direct kon meneer Shibata, de "Europese variant op Satoru (Iwata)", ons deze ochtend wat nieuws over de nieuwe Super Smash Bros.-titels meedelen, die zullen verschijnen voor Wii U en 3DS. Naar verluidt wilde men oorspronkelijk een volledig nieuw ontwikkelingsteam oprichten voor het maken van de games, maar de grootschaligheid van het project, evenals de wens om de spellen over niet al te lange tijd naar de fans te brengen, dwong Nintendo tot een andere aanpak.

Er werd aangekondigd dat men samenwerkt met Namco Bandai Games en Namco Bandai Studio voor het ontwikkelen van de twee nieuwe titels, en dat Masahiro Sakurai nog steeds spelregisseur is en de projecten leidt. Hij zal nu echter geassisteerd worden door Masaya Kobayashi (Go Vacation) en Yoshito Higuchi (regie voor Tales of-serie) om een ervaren team binnen Namco Bandai Studio te leiden. Zo bestaat het team uit veteranen van de Soul Calibur- en Tekken-reeks. Het team is bezig met de ontwikkeling sinds die van Kid Icarus: Uprising, Sakurais vorige project, afgerond werd.

Deze spannende onthulling kan speculatie in verband met Namco-personages doen starten. Figuren uit Tekken, Soul Calibur, of de Tales of-reeks zijn alvast niet meer uitgesloten. Wie zouden jullie graag in deze nieuwe titels zien verschijnen?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.