4gamers.be

Maker Kid Icarus: Uprising sluit de deuren

Door papfles, 11-07-2012 10:19

Gisteren lieten we jullie weten dat Rockstar Vancouver niet meer bestaat en vandaag kunnen we er al een nieuwe studio aan toevoegen. Het betreft deze keer Project Sora, de studio die Kid Icarus: Uprising heeft afgeleverd. De studio bestond nog maar 3 jaar, maar zal eind deze maand definitief de deuren sluiten.

Sora, het moederbedrijf, en Nintendo waren de belangrijkste financierders van de studio, maar trekken nu dus de stekker uit de ontwikkelaar. Of de werknemers elders binnen de structuur terecht kunnen, is niet bekend. Sora zelf is wel bezig aan de nieuwe Super Smash Bros., in samenwerking met Namco Bandai. Kid Icarus: Uprising was de eerste en meteen dus ook laatste titel van Project Sora.

Kid Icarus Uprising screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.