4gamers.be

Jongen wou 3DS als cadeau, krijgt stenen in de plaats

Door papfles, 28-12-2012 10:27

Het zal je maar overkomen dat je thuis een kleine koter hebt rondlopen die echt uitkijkt naar zijn cadeautjes onder de kerstboom. Uiteindelijk is het moment dan zover en kan hij de verpakking van de doos scheuren. Een blij gezichtje komt tevoorschijn als hij merkt dat het de 3DS is die hij had gevraagd, al snel gevolgd door teleurstelling en ongetwijfeld heel wat tranen als er geen 3DS in de doos zit, maar een hoopje stenen.

Dat is wat een jongetje in Talladega (in de Verenigde Staten) heeft meegemaakt. De moeder ging prompt terug naar de winkel en kreeg ook meteen een nieuwe handheld aangeboden. Blijkbaar gebeurt het wel vaker dat mensen iets kopen, het vervolgens terug komen brengen, maar dan gevuld met iets anders, waardoor deze situaties zich dus voordoen, liet een werknemer van de winkel optekenen. Wal-Mart zegt nu dat werknemers aan het werk worden gezet om teruggestuurde artikelen na te kijken. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.