4gamers.be

Mogelijke Europese launchtitels 3DS bekend

Door Phazon, 23-01-2011 00:29, bron: gonintendo

Terwijl Amerikanen al weten welke titels ze mogen verwachten op de lancering van de 3DS, blijft het voor ons onduidelijk met welke games wij aan de slag kunnen. De Britse winkelketen GAME brengt mogelijk wat meer duidelijkheid, getuige een mail naar de mensen die een pre-order voor de Nintendo 3DS geplaatst hebben. Op 25 maart 2011 zouden wij aan de slag kunnen met de volgende titels:

Nintendogs + Cats ( drie verschillende versies)
Super Monkey Ball 3D
Asphalt 3D
Lego Star Wars 3: The Clone Wars
Street Fighter 3D
Rayman 3D
Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars
Tom Clancy's Splinter Cell 3D
Pro Evolution Soccer

Nintendo zal in de komende weken een definitieve aankondiging maken en wellicht dan ook meer duidelijkheid geven over een mogelijke datum voor titels zoals The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D en Kid Icarus: Uprising.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.