4gamers.be

Nintendo lanceert So Many Games!-initiatief: 3 games kopen, 1 gratis

Door papfles, 22-04-2013 16:35, bron: nintendo

Als je door de bomen het bos niet meer kan vinden of andersom, dan heeft Nintendo een oplossing voor wie graag wat toppers in huis wil halen voor de 3DS. Niet alleen heeft het net een resem nieuwe titels aangekondigd op een recente Nintendo Direct, maar ook heeft het nu een promotiecampage opgestart onder de naam So Many Games!.

Hierbij kan je een gratis game krijgen via de eShop, als je over 3 van de 8 toppers beschikt die het zelf vooruit heeft geschoven. Het gaat hier om de titels die je hieronder kan zien. Als je daar 3 titels van in huis hebt, kan je vanaf morgen tot en met 30 juni naar de site surfen om je te registreren met je games. Daarna zal je een code krijgen die je voor 31 december kan innen via de eShop en waarmee je dus een titel naar keuze kan downloaden. Het gaat dan om 1 van de overige 5 titels uit het lijstje.

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate
Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS version)
Luigi's Mansion 2
Fire Emblem: Awakening
LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity
Donkey Kong Country Returns 3D
Animal Crossing: New Leaf

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.