4gamers.be

Volgende Pro Evolution Soccer-games met Aziatische Champions League

Door papfles, 22-04-2013 16:52

Tussen Fifa en PES is al jarenlang een strijd bezig, om te zien wie de aandacht van de voetbalfan kan strikken. De afgelopen jaren is PES vooral aan een inhaalbeweging bezig, vermits Fifa de weg naar het doel lijkt gevonden te hebben. Stap voor stap probeert men de schade bij Konami in te halen en dat wordt nu onder meer gedaan door nieuwe overeenkomsten te sluiten.

Voor de Aziatische markt is het in elk geval meegenomen dat de AFC, de Asian Football Confederation, nu toelaat dat de Aziatische Champions League toegevoegd wordt als mogelijkheid in toekomstige Pro Evolution Soccer-games. Daarmee vervoegt het de Europese Champions League, die reeds in de vorige game aanwezig was. Wanneer we meer te weten komen over de volgende PES-game, is nog niet duidelijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.