4gamers.be

Nintendo hoopt project Retro Studios binnenkort te tonen

Door Phazon, 30-04-2013 18:19, bron: officialnintendomagazine

Met de 3D-remake van Donkey Kong Country: Returns heeft het officiële Britse Nintendo magazine de kans gekregen om met Hiro Yamada te praten, de man die het 3DS-project overziet. De beste man liet dan ook op de vraag of we de nieuwe game van Retro Studios weldra zien weten dat Nintendo hoopt om dit project in de "niet zo verrre toekomst" te tonen. Vorig jaar hintte Reggie Films-Aime, de president van Nintendo of America, ook al naar het feit dat de nieuwe game van Retro Studios rond de E3 van 2013 getoond zal worden. Op welke game hopen jullie: Een nieuwe Metroid, een ander Nintendo IP of iets volledig nieuw?

Metroid Prime Trilogy screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.