4gamers.be

Google en Nintendo game-winnaars van 2011

Door papfles, 01-02-2011 12:41, bron: computerandvideogames

De taak van een analist is om voorspellingen te doen en dat doet Colin Sebastian - analist bij Lazard Capital Markets - dan ook. Hij voorspelt dat Google en misschien ook Nintendo de grote winnaars zullen zijn van de gamewereld in 2011. Bij Nintendo zou vooral de 3DS en diens innovatie ervoor zorgen dat Nintendo de overwinning wegkaapt. Bovendien verwacht hij dat het toestel de weg vrijmaakt voor een nieuwe Wii in 2012.

Toch is Sebastian vooral te spreken over Google. Daarbij anticipeert hij deels op de mogelijkheid dat 3D-technologie in Android handhelds zal toenemen in de toekomst. "Bijkomstig zien we Google als een mogelijke winnaar op gamesvlak in 2011. Dit komt mede door de snelle toename van Android-toestellen, en het potentieel van Google (en Apple) om een nieuwe markt te openen waarbij game applicaties op TV's worden gebruikt."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.