4gamers.be

Geen censuur voor achterwerk in Europese versie Fire Emblem

Door Phazon, 17-05-2013 00:13

Een aantal weken geleden konden Amerikaanse Fire Emblem-fans aan de slag met wat nieuwe DLC voor Fire Emblem: Awakening. Een tijdje later viel het sommigen op dat er bepaalde zaken gecensureerd werden in de Amerikaanse versie. Zo werd Tharja haar achterwerk in bikini wat verhuld achter een soort van cape of gordijn, terwijl de Japanse versie dit niet had. Intussen is deze DLC ook in Europa verkrijgbaar en blijkt dat de censuur niet aanwezig is in de Europese versie. Zij die Tharja in haar volle glorie willen aanschouwen, kunnen dus met een gerust hart de nieuwe DLC in Fire Emblem: Awakening aanschaffen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.