4gamers.be

Level-5 kondigt nieuwe Layton-game aan

Door Phazon, 26-08-2013 14:00

Eind dit jaar kunnen wij in Europa pas aan de slag met de zesde Professor Layton op de 3DS, Professor Layton and the Azran Legacies, maar in Japan is de zesde telg al geruime tijd verkrijgbaar. Level-5 kondigde zonet dan ook de zevende Layton aan.

De grootste verrassing is allicht het feit dat deze niet enkel voor de 3DS zal verschijnen, maar dat ook iOS- en Android-bezitters deze game zullen kunnen spelen. Een paar beelden van Layton 7 werden getoond en de game ziet er in ieder geval anders uit als diens voorgangers. Dit is dan ook meer een spin-off dan een Layton-game zoals we voordien kenden. De hoofdserie, die voordien exclusief was voor Nintendo-platformen, lijkt met de zesde dus daadwerkelijk afgesloten te zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.