4gamers.be

Volgens Warner Bros. zijn mensen LEGO-games nog lang niet beu

Door Jay, 07-10-2013 14:20, bron: gamesindustry

De LEGO-games doen het goed en blijven het ook goed doen. Volgens Olivier Wolff, vice president of international games bij Warner Bros., is dat geen toeval. Hij wijst er namelijk op dat LEGO op zich al een enorm sterke basis heeft. De volwassenen van nu speelden er vroeger als kind al mee, waardoor LEGO over generaties heen populair is. Daarbij komt nog eens de humor van de games en het feit dat LEGO gemengd wordt met andere bekende franchises, binnenkort bijvoorbeeld met de helden van Marvel in LEGO Marvel Super Heroes. Een sterke formule dus, en volgens Wolff zijn mensen de games nog lang niet beu, integendeel.

"Wat interessant is, is dat we altijd bezorgd zijn over een mogelijk plafond [voor dat succes], en de realiteit is dat er absoluut geen moeheid is. Er is zelfs vraag naar andere ervaringen, en dat element van humor dat ik vermeldde, en ook de innovatie. Nu heb je Chima Online, wat een fantastische ervaring is, en dat concurreert echt niet met de consoleproducten maar brengt een ander soort ervaring en versterkt het engagement met de franchise."

Voorlopig ziet het er dus niet naar uit dat de LEGO-games snel zullen minderen, maar de vraag is natuurlijk of dat wel moet, als men de kwaliteit hoog kan houden.

LEGO Marvel Super Heroes screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.