4gamers.be

Zelda-director spreekt "op E3 2014 over Zelda Wii U"

Door papfles, 15-10-2013 00:06, bron: mashable

Sommige games hebben nu al een releasedatum gekregen in 2014, maar dat wil niet zeggen dat we enkel maar moeten kijken naar het eerste kwartaal van 2014, want ook verder zijn er nu al zaken vast te prikken. Zo heeft de director van Zelda, Eiji Aonuma, nu al een klein tipje opgelicht van de Wii U-game die in ontwikkeling is.

Het is echter een tipje dat ons enkel doet uitkijken naar een volgende datum. Hij heeft immers gezegd dat hij pas "tijdens E3 2014 iets over de Wii U-versie van Zelda zal spreken", wat toch nog een aanzienlijke poos wachten is. Ondertussen moeten we het stellen met de HD remake van Wind Waker en de release van A Link between Both Worlds.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.