4gamers.be

1 miljoen gedownloade Toy Box'en in 2 weken voor Disney Infinity

Door papfles, 18-10-2013 09:07

Eerder vandaag konden we jullie al trailers tonen van nieuwe Toy Box'en voor Disney Infinity, volledig gefocust op Toy Story. Dat concept lijkt Disney niet meteen nadelig te beïnvloeden, want in de 2 weken na release waren er al meer dan 1 miljoen downloads genoteerd, wat Disney uiteraard gelukkig stemt. Naar verluidt zijn gamers die ook user-generated content gebruiken tien keer sneller geneigd om verder te spelen.

"Het is geschift als je de gegevens bekijkt en de directe verbanden kan leggen. We komen met tal van nieuwe content, zowel digitaal als fysiek, en we mikken vooral op kinderen, maar we zijn echt verrast door de vele tieners en volwassenen die ook deel uitmaken van de community", laat executive producer John Vignocchi weten. Het einde is ook nog niet in zicht, aangezien er nog tal van andere Toy Box-versies aankomen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.