4gamers.be

David Jaffe zou Nintendo aan Disney verkopen

Door Jay, 24-10-2013 19:07, bron: nintendoeverything

David Jaffe, die we vooral kennen van Twisted Metal en God of War, is een fan van Nintendo, maar wat frisse wind en vers bloed zouden volgens hem geen kwaad kunnen. Jaffe heeft het grootste respect voor mensen als Shigeru Miyamoto, maar vindt dat hun hand nog te sterk domineert, ook al heeft Miyamoto zelf al vaak gezegd dat hij jongere ontwikkelaars de leiding wil geven. "Ik ben een grote Nintendo-fan," vertelde Jaffe, "maar ik denk gewoon dat het tijd is om wat vers bloed binnen te brengen dat echt apprecieert wat ze hebben en het naar een nieuwe generatie brengen en nieuwe dingen doen. Verlies nooit de essentie, verlies nooit de kern, maar in godsnaam, doe eens iets nieuws."

Jaffe gaf ook te kennen dat hij weet wat hij zou doen als hij aan het hoofd stond van Nintendo: het verkopen, en het liefst van al aan Disney. "Als ik Nintendo was, zou ik mijn nikkel afdraaien om uit te zoeken hoe ik mijn bedrijf aan Walt Disney kan verkopen," klonk het, waarna hij verder uitlegde hoe goed Disney bezig lijkt te zijn. Jaffe verwees naar Marvel en de recente overname van Star Wars, twee merken die dankzij Disney verder kunnen groeien op veel vlakken. Zo'n toekomst ziet hij ook voor Nintendo wel zitten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.