4gamers.be

Disney Infinity helpt Disney Interactive omzet meer dan verdubbelen

Door papfles, 08-11-2013 09:52

Ondanks het feit dat er al sowieso een grote speler bezig was met gamepopjes, in de vorm van Skylanders, is ook Disney behoorlijk wat inkomsten aan het genereren dankzij Disney Infinity. De verschillende Play Sets en de reeks popjes zorgen ervoor dat er maar liefst 295 miljoen euro in het laatje kwam in het afgelopen kwartaal.

Vorig jaar wist men maar 142 miljoen euro binnen te rijven, wat aantoont dat Disney Infinity een bijzonder positieve impact heeft gehad. Op het volledige jaar gezien heeft het spel op zich al een stijging van 26 % opgeleverd, tot zowat 820 miljoen euro. Aangezien het eindejaar er nog moet aankomen en het doelpubliek van Disney Infinity ettelijke momenten heeft om cadeautjes te vragen, lijkt het dus nog een mooie toekomst te worden voor Disney (Infinity).

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.