4gamers.be

Nieuwe Metroid-game op komst?

Door Phazon, 16-12-2013 16:09, bron: neogaf

Tijdens de VGX plaagde de President van Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, ons met een Metroid-pin die hij op zijn vest droeg. Een aantal mensen vermoeden dat dit misschien een eventuele hint kan zijn naar een nieuwe Metroid in de toekomst en nu wist een vrij betrouwbare bron ons ook te zeggen dat er wel degelijk een nieuwe Metroid op komst zou zijn. Echter is hij niet zeker wat voor een Metroid-game het is en vermoedt de bron eerder dat het een kleinschalig project zoals een 3DS-game betreft. In ieder geval dient dit alles natuurlijk met een korrel zout genomen te worden, maar als je weet dat de bron maanden op voorhand weet had van een interne herstructurering bij Nintendo en tal van werknemers bij Nintendo of Japan persoonlijk kent, is het niet geheel ondenkbaar dat dit gerucht binnenkort waarheid wordt.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.