4gamers.be

Vrouwelijke personages Bravely Default hebben in EU meer om het lijf

Door Jay, 04-01-2014 00:06, bron: vg247

In Japan kunnen ze al een tijd aan de slag met Bravely Default en ook in Europa kregen we de game onlangs voorgeschoteld. In de VS dan weer moeten ze nog wachten tot 7 februari. Nu is gebleken dat de Westerse versie van het spel de vrouwelijke personages iets anders afbeelt dan de Japanse versie. In Europa en vermoedelijk ook in de VS hebben deze personages namelijk meer om het lijf, letterlijk. Ook zouden er nog wat andere aanpassingen zijn doorgevoerd waardoor de vrouwelijke personages er eerder 18 uitzien dan 15, maar waaruit die aanpassingen precies bestaan, is niet geweten.

Dat er regionale verschillen zijn in games, is niet zo uitzonderlijk en heeft vaak te maken met hetzij lokale wetgeving hetzij het zich aanpassen aan het lokale doelpubliek. Wat hier precies heeft meegespeeld, is niet bekend, maar vermoedelijk zal het wel iets met regelgeving te maken hebben. Wat dat betreft is het ook zo dat het voor uitgevers vaak te duur is om per land een aparte versie te voorzien, dus brengen ze in een groot gebied zoals Europa in elk land dezelfde versie uit, wat dan vaak de versie is die in het land met de strengste wetgeving wordt goedgekeurd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.