4gamers.be

Europese release Rune Factory 4 geannuleerd

Door Jay, 20-01-2014 16:50, bron: vg247

Normaal zou Rune Factory 4 in de eerste maanden van dit jaar in Europa verschijnen, maar uitgever Marvelous AQL heeft laten weten dat dat niet meer zal gebeuren. De plannen om het spel hier uit te brengen zijn zelfs helemaal opgeborgen. Naar eigen zeggen heeft Marvelous al het mogelijke gedaan om een Europese release te bekomen, maar blijkbaar is dat momenteel onmogelijk. Of het faillissement van ontwikkelaar Neverland er iets mee te maken heeft, is niet bekend.

Reacties

 • Monkey.D.Luffy

  Ik denk dat ze hier ook niet hoog scoren met deze ip in Europa. Harvest Moon is zijn grootste concurrent en de laatste telg Rune Factory Oceans liet niet echt een grote indruk achter.
  Op zich leuke games maar het is soms teveel een HM kloon op het "monster hunting/taming" mechanisme na.
  Het faillissement zal ook wel een rol spelen al kunnen ze IP altijd aan een ander team geven.

  Een nieuwe frisse wind met de nodige innovatie kan de reeks naar een hoger niveau tillen maar dat ligt in handen van de ontwikkelaar en ik vrees dat dit de laatste game zal zijn...

  • Geplaatst op 2014-01-20 om 22:25

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.