4gamers.be

Komen Marvel en Star Wars naar Disney Infinity?

Door papfles, 04-02-2014 00:08, bron: image

Disney Infinity is een schot in de roos, maar dat wil niet zeggen dat het allemaal rozengeur is bij Disney Interactive. Het bedrijf worstelt al jaren om een deftige gamepoot uit te bouwen en het ziet er naar uit dat men weer wat gaat snijden in het personeelsbestand. Zo zouden er binnenkort honderden mensen aan de deur gezet worden, al zou men wachten tot na de kwartaalresultaten. Verder zou men ook Star Wars- en Marvelgerichte avonturen in Disney Infinity willen verwerken om zo nog meer mensen naar het spelplatform te trekken. De vraag is of men personages in de bestaande wereld wil introduceren of dat men eigenlijk aparte Disney Infinity-variante wil maken met de andere werelden als leidraad.

Disney Infinity screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.