4gamers.be

Binnen enkele weken info over game van Bleszinski?

Door Jay, 04-02-2014 10:03, bron: youtube

Cliff Bleszinski is nu al een hele tijd weg bij Epic Games, waar hij mee aan het roer stond van Gears of War, om met een eigen studio aan eigen projecten te werken. Tot nu toe hebben we daar nog niet veel over vernomen, tenzij in vage termen en af en toe verschenen ook wat stukjes artwork die op zich dan weer niet veel met elkaar te maken leken te hebben. We hebben dus het radan naar waar Bleszinski precies mee bezig is, maar over enkele weken zou daar mogelijk verandering in komen.

Tijdens een interview liet Bleszinski weten dat hij momenteel op zoek is naar kapitaal om zijn project te realiseren en dat we over vier tot zes weken mogelijk meer info zouden krijgen. Aanvankelijk zal het geld gezocht worden bij een privé investeerder of een investeringsfirma, maar Bleszinski wil ook aan crowdfunding doen omdat hij gamers bij het ontwikkelingsproces wil betrekken. Het geld van de privé investeerders ziet hij vooral als een vangnet voor wanneer de crowdfunding niet zou lukken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.