4gamers.be

Castings voor GTA V?

Door Jay, 08-03-2011 03:08, bron: vg247

Dat Grand Theft Auto V er zit aan te komen, is duidelijk, maar voorlopig is er nog geen officiële aankondiging van de titel, laat staan onthulling. Toch lijken Take-Two en Rockstar al gretig aan het werk te zijn. De laatste tijd is er immers aardig wat speurwerk verricht, wat tot enkele ontdekkingen heeft geleid die mogelijk gelinkt kunnen worden aan GTA V.

TakeTwo zou namelijk enkele castings georganiseerd hebben voor 'Rush', de naam van het project en mogelijk een codenaam voor GTA V. Voor de castings was men op zoek naar mensen die typetjes als gangsters, celebrities, klein gespuis en 'ongewone' karakters konden vorm geven. Dit zou kunnen gelinkt worden aan de vermoedelijke setting van GTA V: het moderne, criminele milieu van Los Angeles.

Voorts werd er bij het resumé van een actrice de beschrijving "inner city female street" teruggevonden, en dat voor het Rush-project van Take-Two. Ook een lijst van typetjes is inmiddels opgedoken. Opvallende namen zijn Simon en Albert de Silva, die mogelijk tot de hoofdpersonages zouden behoren. Een derde de Silva waar melding van wordt gemaakt, luistert naar de voornaam Kevin. Een tijd terug al werd de mogelijke betrokkenheid van een stuntman bij GTA V uitgespit.

Officieel is er vooralsnog niets, en dat GTA V er zit aan te komen, is zo goed als zeker. In de tussentijd echter is het uiteraard wel eens leuk om ons bezig te houden met dergelijk speurwerk. Wie weet hoe dicht, of hoe ver, zitten we van de waarheid?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.