4gamers.be

Nintendo kondigt Pullblox World voor Wii U aan

Door Phazon, 28-05-2014 14:57, bron: nintendo

Nintendo heeft vandaag een nieuwe eShop-telg in de Pullblox-serie aangekondigd, namelijk Pullblox World. Deze game zal ditmaal voor de Wii U verkrijgbaar zijn en wederom een mix tussen puzzelen en platformen bevatten. Meer dan 250 nieuwe uitdagingen en nieuwe types van blokjes staan je te wachten. Daarnaast kan je ook je eigen puzzels aanmaken in de Pullblox Studio.

Voor zij die reeds in het bezit zijn van Pullblox of Fallblox op de Nintendo 3DS, voorziet Nintendo een promotie. Zij die namelijk in het bezit zijn van minstens een van de twee 3DS-titels, krijgen 30% korting op hun aankoop van Pullblox World voor de Wii U. Deze actie zal op 31 juli aflopen. Pullblox World is vanaf 19 juni te vinden in de eShop van de Wii U voor de prijs van €9,99.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.