4gamers.be

Miyamoto heeft enkele ideeën voor nieuwe 3DS-Zelda

Door Phazon, 08-07-2014 00:07, bron: nintendo

De Nintendo 3DS heeft al een heel aantal Zelda-games gekregen. Zo werd de klassieker Ocarina of Time van een 3D-remaster voorzien op de handheld en kregen we daarnaast ook een spirituele opvolger van A Link to the Past in de vorm van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.

Toch lijkt Nintendo nog plannen te hebben voor een nieuwe Zelda-titel op de handheld, getuige een opmerking van Miyamoto tijdens de recente investeerdersbijeenkomst. De beste man liet ons namelijk weten dat er nog ideeën zijn voor de Nintendo 3DS die men nog niet heeft aangekondigd en hij hoopt dat we hier naar uitkijken. Wat deze plannen net zijn en wat het eventuele eindresultaat hiervan is, daarop is het nog even wachten.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.