4gamers.be

Nintendo brengt gratis The Cat Mario Show uit

Door papfles, 18-07-2014 00:03

Het moet niet altijd om games draaien, want consoles zijn tegenwoordig iets meer op entertainment gericht, met meerdere mediavormen als exponent. Ook Nintendo springt op deze evolutie en brengt binnenkort een nieuwe show uit, de The Cat Mario Show, een poppenreeks die gericht is naar de jongste Nintendo-fans, grotendeels om hen tips te geven. De eerste aflevering is nu te downloaden via eShop, zowel voor Wii U als voor 3DS. Cat Mario en Cat Peach laten geheimen zien uit Super Mario 3D World en tips voor Kirby Triple Deluxe en de bedoeling zou zijn om dit in de toekomst uit te bouwen qua afleveringen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.