4gamers.be

Gaat Zelda online met Zelda Universe?

Door papfles, 27-05-2011 00:57

Als er iets is waar vele Nintendo-fans al jaren om vragen, is om een online versie van ettelijke franchises. Zo zou een Pokémon-MMO door velen graag gespeeld worden. Toch is Nintendo op dat vlak altijd bijzonder voorzichtig geweest met zijn reeksen.

Nu zou er toch een mogelijkheid zijn dat Nintendo het water eens wil voelen, want er is een melding van Zelda Universe op de site van de ESRB, het orgaan dat games een rating moet meegeven. Het spel wordt als E beschouwd, wat het toegankelijk maakt voor iedereen. Het belangrijkste is echter dat het ook als een online game wordt aanzien, wat een behoorlijke vernieuwing zou zijn. Wat denken jullie?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.