4gamers.be

Europese boxart Theatrythm Final Fantasy

Door Phazon, 16-04-2012 00:11, bron: gonintendo

In Japan kon men al in februari aan de slag met Theatrhythm Final Fantasy en op 6 juli is het onze beurt. Deze game zal ons gevoel voor ritme testen op basis van een heleboel bekende Final Fantasy-deuntjes, uiteraard met de nodige portie RPG-elementen. In Japan is er trouwens heel wat DLC verschenen in de vorm van nieuwe liedjes, maar er wordt niet gezegd of dit het ook het geval zal zijn voor onze contreien.

De Europese boxart is pas vrijgegeven en deze wilden we jullie niet onthouden. Het is wel vreemd dat het Nintendo Network-logo ontbreekt in de rechterbovenhoek en wellicht zal dit wel te zien zijn wanneer Theatrhythm Final Fantasy op 6 juli in de winkelrekken terug te vinden is.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.