4gamers.be

Probeert Ubisoft Cliff Bleszinski te paaien?

Door papfles, 14-11-2012 11:31

Cliff Bleszinksi is ondertussen al eventjes weg bij Epic, maar hij blijft wel regelmatig in de schijnwerpers staan doordat hij precies een rondreis aan het doen is bij zowat elke uitgever en ontwikkelaar. Zo is hij al eens gaan keuvelen bij Zynga, EA, Activision, Valve en heeft hij Capcom ook al hulp aangeboden voor Resident Evil.

Nu is er weer een partij opgedoken in zijn tweets, want hij laat weten dat hij een Blackberry heeft gekregen met een Ubisoft-logo en slechts 1 telefoonnummer op. Het klinkt als de basis voor een gemiddelde actiefilm, maar het is dus wat Cliff Bleszinski heeft meegedeeld via Twitter. Zou Ubisoft hem over de streep proberen trekken?

 


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.