4gamers.be

Japanse 3DS-game laat je afrekenen met overspelige vriendjes

Door Jay, 21-01-2013 11:57

In Japan krijgen ze er eind januari weer een gekke game bij want dan verschijnt @Simple DL Series: Vol. 7: Assault the Cheating Boyfriend! In het spel kan je afrekenen met overspelige vriendjes en dat door bewijsmateriaal te verzamelen en ze er vervolgens mee te confronteren.

Vooraleer je je overspelige vriendje het vuur aan de schenen legt, is het natuurlijk de bedoeling om eerst een vriendje aan de haak te slaan. Of beter: dat je zelf aan de haak geslagen wordt door een charmante kerel die nadien je hart zal breken. De eerste stap is dus het tot stand komen van de relatie, waarna je je vlam op een dag hand in hand ziet lopen met een ander meisje. Vervolgens ga je op zoek naar bewijsmateriaal, bijvoorbeeld in het huis van de cheater. Van zodra je voldoende bewijzen hebt verzameld, kan je de confrontatie aangaan en aan de hand van je bewijs wijzen op contradicties in de verdediging van je (voormalige) vlam.

Of @Simple DL Series: Vol. 7: Assault the Cheating Boyfriend! hier ooit het daglicht zal zien, is twijfelachtig, maar in Japan verschijnt het spel 30 januari in de 3DS eShop voor 300 yen, wat omgerekend ongeveer 2,5 euro is.

 

 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.