4gamers.be

Japan krijgt speciale Eevee-3DS XL

Door papfles, 15-05-2013 09:22

In Japan wordt er wel eens vaker speciaal gedaan bij bepaalde releases. Zo was er een Pikachu-getinte 3DS en ook Charizard kreeg zijn eigen variant. Nu Pokémon X en Y aangekondigd zijn en de release ook stapsgewijs dichterbij komt, heeft Nintendo bekendgemaakt dat er ook een speciale versie komt van de 3DS XL om deze gebeurtenis in de kijker te zetten. Het gaat om een Eevee-getinte 3DS. Niet verwonderlijk aangezien Eevee ook al eerder in de schijnwerpers werd gezet met een nieuwe evolutie. Voorlopig is het nog niet bekend of deze versie ook naar Europa komt, maar de Japanse versie importeren gaat je weinig goeds doen, aangezien het regiogebonden toestellen zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.