4gamers.be

Attack on Titan: The Last Wings of Mankind bezorgt je nachtmerries

Door Jay, 26-10-2013 00:08

Begin december kunnen Japanse 3DS-bezitters aan de slag met Attack on Titan: The Last Wings of Mankind. De game is gebaseerd op een manga waar inmiddels ook een anime van loopt, waardoor de reeks ook in het Westen populairder begint te worden. In de reeks hebben mensen zich teruggetrokken in een omwalde stad om zich te verdedigen tegen mensachtige maar tegelijk ook reusachtige vijanden, Titans, van wie de beweegredenen en origine onduidelijk zijn. Eén ding is echter wel duidelijk: de Titans zijn niet vriendelijk en als je onderstaande screenshots bekijkt, lijkt de kans groot dat ze de komende nachten opduiken in je nachtmerries.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.