4gamers.be

Eerste screenshots van Forbidden Magna voor 3DS

Door Jay, 12-02-2014 18:02

Via het Japanse Famitsu magazine zijn de eerste screenshots verschenen van Forbidden Magna, de nieuwe RPG voor 3DS van de makers van Rune Factory. Ook is wat extra info onthuld. Zo zal het vechtsysteem lijken op dat van Valkyria Chronicles, in die zin dat je personages niet vastzitten aan een bepaald rooster. Wanneer er niet gevochten wordt, leid je blijkbaar een herberg, samen met enkele vrouwelijke personages in het spel. Door je relatie met deze meisjes te verbeteren, worden ze ook sterker tijdens gevechten.

Forbidden Magna zou momenteel al, of nog maar, voor 50% klaar zijn. Een releasedatum voor de game is er nog niet en evenmin is bevestigd dat het ook buiten Japan zal verschijnen.

 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.