4gamers.be

Scans en info Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire gelekt

Door Phazon, 07-06-2014 17:45

Het zat er al even aan te komen dat we tijdens de E3 wat meer te horen zouden krijgen over Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, maar een Japanse magazin is wederom wat te vroeg opgedoken. Van het magazine kunnen we dan ook al wat scans terugvinden met wat meer info en ook wat beelden van de games. Het meest opvallende is natuurlijk het feit dat alle drie de starters van een Mega Evolution (Sceptile zal een Grass-Dragon zijn) voorzien worden, terwijl er ook een Mega Evolution voor Dianice is. Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zullen in november verschijnen.

(klik op de scans voor een grotere versie)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.