4gamers.be

Teenage Mutant Ninja Turtles op weg naar 3DS

Door Jay, 01-07-2014 10:21

Er zit een nieuwe film van de Teenage Mutant Ninja Turtles aan te komen en dan is een game natuurlijk nooit ver weg. Het spel is voorlopig enkel aangekondigd voor de 3DS en wordt uitgegeven door Activision, met Magic Pockets als ontwikkelaar. Magic Pockets was eerder al verantwoordelijk voor de GBA-versie van Baldur's Gate: Dark Alliance en verschillende titels in de Imagine-reeks van Ubisoft. Deze nieuwe Turtles game is een third-person beat-em up waarbij je tussen de verschillende Turtles kan wisselen om vijanden te overwinnen, waarna je punten krijgt om je personage mee te opgraden.

  

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.