4gamers.be

Extra modi voor 3DS-versie Tetris Ultimate

Door Jay, 23-07-2014 00:06

Aanvankelijk leek Tetris Ultimate enkel gepland te staan voor pc, PS4 en Xbox One, maar blijkbaar werkt Ubisoft ook aan een versie voor de PS Vita en 3DS. Die laatste versie bevat zelfs enkele exclusieve modi.

De 3DS-versie van Tetris Ultimate bevat om te beginnen een Master mode, geïnspireerd op Tetris: The Grand Master van Arika, waarin spelers worden uitgedaagd om lijnen te vormen met blokken die meteen razendsnel naar beneden vallen. Voorts is er de Rotation Lock mode, waarin blokken in een bepaalde positie worden vastgezet. In de Escalation mode dan weer moeten spelers meer lijnen maken naarmate het level stijgt en in de Invisible mode tot slot worden blokken onzichtbaar naarmate ze de onderkant van het speelveld naderen.

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.