4gamers.be

Digitale 100: De nieuwelingen doen het (niet) goed

Door papfles, 07-01-2014 10:20

Plankenkoorts kan iedereen overkomen, ook virtuele dames die eigenlijk al genoeg avonturen beleefd hebben. Sommigen gaan er beter mee om dan anderen en slagen er dan ook in om hun favorietenrol waar te maken, terwijl anderen compleet wegzakken en zwaar gebuisd naar huis mogen.

In deze special gaan we een blik werpen op de nieuwelingen van de Digitale 100 en hoe ze net presteren. In de editie van 2013 mochten we na een maand meteen afscheid nemen van drie nieuwelingen en dat zit er deze keer ook weer in. Vorig jaar verlieten Mad Moxxi, Kat en Dollface roemloos de strijd. Dit jaar zitten er ook drie op de wip:

Wonder Pink (uit The Wonderful 101) mag momenteel 37,88% noteren als haar gemiddelde score.

Sofia Hendrik (Gears of War: Judgment) doet het niet veel beter en bengelde in het begin zelfs lager, maar nu zit ze ‘al’ op 39,89%.

Maya ‘Echo’ Visar (Killzone: Shadow Fall) krijgt voorlopig de bronzen medaille als we onderaan beginnen. Zij mag nét niet op een voldoende rekenen, want ze krijgt op dit moment 49,18% op haar rapport.

 

Als we dan naar de bovenste regionen van de lijst kijken, dan zien we dat er een paar nieuwelingen zijn die zich perfect staande weten te houden, alsof ze al jaar en dag meedraaien in deze wedstrijd. Vorig jaar wist Juliet Starling de hoogste nieuweling te zijn, met een uiteindelijke 2e plek. Elizabeth (BioShock Infinite) legt momenteel een identiek parcours af en prijkt op een 2e plek na een weekje bikkelen.

Catherine was op ruime afstand eerste eredame van de nieuwelingen, met een 18e plek. Dit jaar is de lichting blijkbaar sterker (of toch populairder), want de tweede nieuweling staat op de vijfde plek. Ellen Page Jodie Holmes (Beyond: Two Souls) houdt de top 4 in de gaten, maar kan even goed nog een paar plaatsen zakken.

De rest van de dames lijkt zich vooral tevreden te moeten stellen met een plek in het midden van het pak, wat ook vorig jaar het geval was. Toen wist Nami (One Piece: Pirate Warriors) zich maar net staande te houden, vlak boven de afgrond. Dit jaar lijkt niemand van de overige nieuwelingen zich daar zorgen over te moeten maken. Sorceress, Nilin, Anne Bonny, Tess en Tharja (in die volgorde) zullen eerder onopvallend meeschuiven naar de editie van volgend jaar…tenzij jullie je stem hebben bijgehouden en nu plots streng zullen oordelen over de dames.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.