4gamers.be

4Gamers' Guide to E3 2011

Door Jay, 06-06-2011 14:01

De Electronic Entertainment Expo, kortweg E3, vindt dit jaar plaats van 7 tot 9 juni, maar bij 4Gamers besteden we lang niet alleen die dagen aandacht aan het gebeuren. We willen jullie informeren en dat doen we uiteraard om te beginnen op het moment van E3 zelf, door de frontpage up-to-date te houden met nieuws en media. Daarnaast echter willen we jullie ook voor en na E3 nog verwennen. Ruim twee weken voor de start van het evenement beginnen we immers al met uitgebreide vooruitblikken zodat jullie weten wat er te verwachten valt. Ook in de periode na E3 hopen we deze kwalitatieve lijn te kunnen doortrekken, want dan is het immers tijd om alles van E3 eens grondig te analyseren.

Dit bericht dient vooral als meta-overzicht van wat er op 4Gamers allemaal te vinden is omtrent 2011, zodat jullie niet verdwalen in de massa E3-content die we bieden.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.