4gamers.be

Kid Icarus: Uprising eerst gemaakt op pc en Wii

Door Phazon, 29-03-2012 14:10, bron: iwataasks

We wisten al langer dat Kid Icarus: Uprising een van de allereerste 3DS-games in ontwikkeling was, maar wat we nog niet wisten, is het feit dat de ontwikkeling van het spel op een pc begon. De maker, Masahiro Sakurai, begon het project oorspronkelijk op een pc en nadien ook een Wii. Dit kwam omdat er nog geen devkits van de 3DS beschikbaar waren.

In het jaar 2008 zouden we het begin van de ontwikkeling van Uprising moeten situeren, wat wil zeggen dat er toch een kleine vier jaar aan het spel besteed is. Hieronder kunnen jullie alvast een video vinden met wat prototypes in en via de bron kunnen jullie het volledige Iwata Asks-artikel terugvinden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.