4gamers.be

Nieuwe Zelda voor 3DS geïnspireerd op A Link to the Past

Door Jay, 17-04-2013 18:13

Aan het einde van de Nintendo Direct van vandaag kwam Nintendo op de proppen met wat misschien wel de (aangename) verrassing van de dag is. Er is namelijk een nieuwe The Legend of Zelda voor 3DS in ontwikkeling. Een ondertitel is er voorlopig nog niet, maar de game haalt inspiratie bij A Link to the Past en speelt zich ook in dezelfde wereld af, al zal deze nieuwe game een eigen verhaal en nieuwe dungeons bevatten.

Ook voor de grafische presentatie is men gaan kijken naar A Link to the Past, met het bovenaanzicht als kenmerkende factor. Uiteraard zijn de graphics wel wat moderner geworden, amar het bovenaanzicht werd behouden, al is er nu natuurlijk wat meer diepte. Een van de nieuwe gameplayelementen is de mogelijkheid van Link om zich als een soort muurschildering langs muren voort te bewegen, hetgeen je een heel andere kijk geeft op de omgeving.

The Legend of Zelda screenshot The Legend of Zelda screenshot

The Legend of Zelda screenshot The Legend of Zelda screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.