4gamers.be

Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call toont intro

Door Jay, 22-03-2014 00:00

Of Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call ook in Europa zal verschijnen, is officieel nog niet bekend, maar er zijn wel de nodige indicaties om te veronderstellen dat het muziekspel ook hier bij zal worden uitgebracht. Zo verscheen ook de eerste game reeds in Europa en Square Enix heeft de naam "Curtain Call" reeds geregistreerd in Europa, dus op zich lijkt de kans er toch dik in te zitten dat ook wij aan de slag zullen kunnen gaan met Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call. Tot die bevestiging er komt, zullen we het echter moeten stellen met Japanse beelden van de game, zoals hieronder de intro.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.