4gamers.be

Dit denken kinderen van nu over de Game Boy

Door Jay, 13-07-2014 00:03

Je kent ze waarschijnlijk wel, die filmpjes op Youtube waarin de jeugd van nu reageert op vreemde filmpjes of zaken waar ze zelf eigenlijk niet vertrouwd mee zijn, hetgeen leuke beelden en inzichten oplevert. In een recente aflevering kregen de kinderen en jongvolwassenen een Game Boy voorgeschoteld, wat voor sommigen onder hen een prehistorisch stuk technologie blijkt te zijn waar ze eigenlijk nog nooit van hebben gehoord, laat staan dat ze weten hoe het werkt.

Gelukkig zijn er ook heel wat kinderen die wel weten wat het is, gewoon, omdat ze er ooit wel eens van hebben gehoord. Bovendien blijken veel kinderen er relatief gezonde inzichten op na te houden en lijken ze de Game Boy een plaats te kunnen toewijzen in de geschiedenis die uiteindelijk leidde tot de ontwikkeling van speeltjes waar zij zich nu mee bezighouden. Desondanks zijn er natuurlijk ook kinderen die de Game Boy compleet nutteloos vinden en liefst zo snel mogelijk weer met hun iPad willen gaan spelen. Nog iemand die zich oud begint te voelen?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.