4gamers.be

Square Enix toont eerste actievolle Final Fantasy: Explorers-beelden

Door Phazon, 11-07-2014 13:50

Tijdens de E3-week kondigde Square Enix in Japan een nieuwe Final Fantasy-game voor de 3DS aan. In Final Fantasy: Explorers kunnen vier spelers zowel lokaal als online talloze missies uitvoeren en monsters verslaan. Klassieke elementen zoals jobs en summons zijn natuurlijk ook van de partij. Vandaag gaf men tijdens een Japanse Nintendo Direct presentatie de eerste beelden van de game vrij en liet men weten dat het spel nog voor het einde van het jaar in de Japanse winkelrekken zal liggen. In het Westen zijn er recent ook handelsmerken van Final Fantasy: Explorers opgedoken, dus vermoedelijk krijgen we binnenkort ook een officiële bevestiging voor onze contreien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.