4gamers.be

Nieuwe speedrun records voor Metroid Prime en Ocarina of Time

Door Jay, 21-07-2014 14:42

Afgelopen weekend zijn er weer wat speedrun records scherper gesteld. Om te beginnen is er de speedrun van Metroid Prime door een zekere TRR010 die er 55 minuten over deed, wat de vooralsnog snelste tijd is die bekend is.

Iets indrukwekkender is mogelijk de speedrun van The Legend of Zelda: Ocarina of Time door Cosmo Wright. Hij houdt zich al een tijd met speedruns van de game bezig en dus verbetert hij zijn eigen record wel eens. In maart deed hij er nog 18 minuten en 56 seconden over om de game uit te spelen en in april had hij nog maar 18 minuten en 40 seconden nodig. Dat record verbeteren zou niet makkelijk zijn en een erg goede speedrun vereisen, maar het is toch mogelijk gebleken want nu staat het nieuwe record op 18 minuten en 10 seconden. Wright beschrijft het zelf als zijn beste speedrun ooit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.