4gamers.be

Co-president van Disney Interactive stapt op

Door papfles, 12-11-2013 10:25

Disney had onlangs nog bijzonder positieve cijfers te melden, mede dankzij de push van Disney Infinity. Toch heeft men nu te maken met een ontslag. John Pleasants heeft immers zijn ontslag ingediend als mede-president van Disney Interactive. Hij zal maandag al zijn functie neerleggen, waardoor Jimmy Pintaro als enige aan het hoofd blijft staan.

"Het was een gezamenlijke beslissing om het beste te doen voor het bedrijf, op een moment waarbij de wind in de zeilen zit. Het is ingewikkeld om mede-presidenten te hebben. Het heeft geen zin om dat op lange termijn te doen", meldt hij. "Voor mij is het met gemengde gevoelens dat ik dit doe. Ik zou graag gebleven zijn en ik zou liegen als ik zei dat ik weg wou." Hij blijft wel bij Disney als consultant .

Disney Infinity screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.